Çevrimiçi imtihan nedir? Çevrimiçi imtihan nasıl yapılır?

YÖK Lideri Erol Özvar, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar devrine ait yeni kararları açıklamak üzere basın toplantısı düzenledi. Özvar, üniversitelerde eğitimin 3 Nisan’da yüz yüze başlayacağını açıkladı. Pekala, Çevrimiçi imtihan nedir? Çevrimiçi imtihan nasıl yapılır?

Devam

KYK açılacak mı? KYK yurtları açılacak mı?

YÖK Lideri Erol Özvar, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar periyoduna ait yeni kararları açıklamak üzere basın toplantısı düzenledi. Özvar, üniversitelerde eğitimin 3 Nisan’da yüz yüze başlayacağını açıkladı. Pekala, KYK açılacak mı? KYK yurtları açılacak mı?

Devam

Üniversiteler 3 Nisan’da açılacak mı? Bütün üniversiteler yüz yüze eğitime başlıyor mu?

YÖK Lideri Erol Özvar, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar devrine ait yeni kararları açıklamak üzere basın toplantısı düzenledi. Özvar, üniversitelerde eğitimin 3 Nisan’da yüz yüze başlayacağını açıkladı. Pekala, Üniversiteler 3 Nisan’da açılacak mı? Bütün üniversiteler yüz yüze eğitime başlıyor mu?

Devam

Son Dakika! Üniversitelerde yüz yüze eğitim 3 Nisan’da başlıyor

Son dakika! YÖK Lideri Erol Özvar, zelzele sonrasında üniversitelerde eğitime orta verilmesine ait konuştu. Özvar, “Üniversiteler 3 Nisan’da açılıyor, isteyen öğrencilere devam koşulu aranmaksızın yüz yüze eğitim verilecek.” dedi.

Devam

Hatay’da YKS yapılacak mı? YKS zelzele bölgelerinde yapılacak mı?

ÖSYM, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli sarsıntılardan etkilenen vilayetler için yeni bir karar aldı. Bunun üzerine ise arama motorlarında Hatay’da YKS yapılacak mı? YKS zelzele bölgelerinde yapılacak mı? soruları aratıldı.

Devam

Trabzonsporlu Lazar Markovic’ten transfer itirafı: İşler biraz çabuk gelişti

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un yeni transferi Lazar Markovic, “Sadece kulüp bulmak değil, gerçek kulübü bulmak için kâfi vakit yoktu. Hakikat kulüp bulmalısınız. Benim için işler biraz daha çabuk gelişti” tabirlerini kullandı.

Devam

Adana’da 4.5 büyüklüğünde sarsıntı

Adana’nın Saimbeyli ilçesi merkezli 4.5 büyüklüğünde bir zelzele meydana geldi.

Devam

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrikte tüm abone kümelerinde nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiliyor

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin küme toplantısında değerli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Elektrikte tüm abone kümelerinde nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerin kullandığı doğalgaz tarifesinde ise nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.” sözlerini kullandı.

Devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarını Mehmetçik ile açtı

İftarını İnsanı Yardım Tugayı ile açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her ne kadar birileri fitne çıkartmak için daima zırvalayıp dursa da biz askerlerimizin zelzele bölgesinde fedakarca yürüttüğü çalışmaları güzel biliyoruz” dedi.

Devam

Somalı madencilerin iftar sofrası yerin metrelerce altında kuruluyor

Türkiye’nin kıymetli linyit kömürü üretim merkezlerinden Manisa’nın Soma ilçesindeki maden emekçileri, oruçlarını yerin metrelerce altında açıyor.

Devam