Türkiye ve Hırvatistan’ı kıyaslayan rakibimizin hocasından olay yorum: Nüfusumuz Bursa kadar

A Ulusal Futbol Takımımız’ın rakibi Hırvatistan’ın hocası Zlatko Dalic’in iki ülkeyi kıyaslayıp yaptığı yorumlar gündem oldu. Dalic, “Bursa’nın nüfusu 3 milyon, biz ise 3,5 milyonluk bir ülkeyiz. Biz Dünya Kupası’nda üçüncü olduk. Sizin futbolcu çıkarmanız daha kolay. Nasıl olduğumuzu kendinize sorun” dedi.

Devam

Dursun Özbek ve kurmayları 400 milyon lira arıyor

Galatasaray idaresini nisan ayında mali manada güçlü bir süreç bekliyor. Sarı kırmızılı kulübün bu ay içinde ödemesi gereken borç fiyatı 400 milyon TL.

Devam

Avustralya’da 5 milyon kangurunun itlafına müsaade verildi

Yabanî hayat uzmanları tarafından gerekli görülen, Avustralya’nın ulusal sembollerinden kanguruların itlafı için devlet tarafından belirlenen yıllık kota tartışmalara yol açtı. Aktivistler ‘acımasızca olduğu ve ticari çıkarlar için yapıldığı’ gerekçesiyle itlafın durdurulmasını istiyor.

Devam

İstanbul’dan 2 ayda 16 milyon yolcu uçtu

Koronavirüs salgısı sonrası toparlanmaya geçen havacılık kesiminin Türkiye’deki havalimanlarına tesiri sayılara da olumlu istikamette yansıdı

Devam

Müzayedede 10 milyon liralık klasik araç satıldı

Klasik arabaları beğenmeyen yoktur. Hem devrinin çizgilerini bugüne taşır, hem de vaktin teknolojisinin vakte karşı direnci ile kendisine hayran bırakır.

Devam

Netflix’e para ödemek istemeyenler buraya!

Dijital içerik platformlarına para ödemek istemeyen şahıslar için fiyatsız Netflix alternatifi olabilecek siteleri paylaşıyoruz.

Devam

Azerbaycan, sarsıntı bölgesinde 100 milyon dolarlık inşa faaliyeti yürütecek

Dışişleri Bakanı Bayramov, Azerbaycan olarak konut, kamu binası ve eğitim kurumu inşa edeceklerini söyledi.

Devam

MHK Lideri Lale Orta için ortaya atılan argümanlar Dursun Özbek’i şaşkına çevirdi: Hayretler içinde kaldım

Galatasaray Lideri Dursun Özbek, MHK Lideri Lale Orta’nın yayıncı kuruluşa baskı yaptığı ve özetlere manzara eklettiği tezleri ile Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus’un “Maçlar alanda kazanılmıyor” kelamlarıyla ilgili konuştu. Özbek, Lale Orta argümanlarına ait, “İnandırıcı gelmemişti bana. Lakin dün akşam birtakım demeçleri okuyunca hayretler içinde kaldım.” dedi.

Devam

Trabzonspor, golcülerinden yana mutsuz

Süper Lig’de 38 puanla 6. sırada yer alan ve şampiyonluk yarışında lider Galatasaray’ın 19 puan gerisine düşen Trabzonspor, sezon başında kadrosuna kattığı forvetlerden beklediği verimi alamayarak hayal kırıklığı yaşadı.

Devam

Galatasaray, 2022’de 311 milyon lira zarar etti

Galatasaray Kulübü, mart ayı olağan divan kurulu toplantısı yaptı. Sarı-kırmızılar, 2022 yılını 311 milyon lira zararla kapattı. Takım toplam borcunun ise 5 milyar 818 milyon 247 bin lira olduğu belirtildi.

Devam