Bakan Nebati’den taklidini yapan Akşener’e karşılık gecikmedi! Açıklamasına iki fotoğraf da ekledi

YETERLİ Parti başkanı Meral Akşener, bugün partisinin küme toplantısında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye sert sözlerle yüklendi. Kürsüde Bakan Nebati’nin taklidini yapan Akşener, “Ekonomi perişan, esnaf kan ağlıyorken, kayıp bakan Nemo’nun nerede olduğunu bilen var mı?” dedi. Akşener’in gündem olan kelamlarına Bakan Nebati’den cevap gecikmedi. Paylaşımında iki fotoğrafa yer veren Nebati, “Gerçekleri eğip bükerek kendi eğrilerinizi düzeltebileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz” dedi.

Devam

Meral Akşener, parti kümesinde Bakan Nebati’nin taklidini yaptı

Parti kümesinde gündemdeki hususlara ait değerlendirmelerde bulunan UYGUN Parti önderi Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye sert sözlerle yüklendi. Akşener bir orta kürsüde Bakan Nebati’nin taklidini yapmayı da ihmal etmedi.

Devam

DÜZGÜN Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3. kere adaylığına itiraz edecek

YETERLİ Parti Sözcüsü Kürşad Şiddetli, gündeme ait yaptığı basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3. kere cumhurbaşkanı adayı olmasıyla ilgili Yüksek Seçim Konseyi’ne itirazda bulunacaklarını açıkladı. Şiddetli, “Anayasa’ya nazaran bir kimse en fazla 2 kere Cumhurbaşkanı seçilebilir. Anayasa yapan irade, bu maddeyi değiştirmemiştir ve bunun tartışmaya açık olmadığını ortaya koymuştur. Sorumluluğumuzun gereği olarak, önümüzdeki saatlerde YSK’ya başvuracağız.” dedi.

Devam

Murat Kurum: Her birinizi sıcak yuvalarınıza kavuşturana kadar buradayız

Hatay’da 3 bin 112 afet konutu ve İskenderun, Defne ve Antakya Devlet Hastanesi’nin Temel Atma Töreni’nde konuşan Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Allah’ın müsaadesiyle biz gönlümüzde taşıdığımız bu kelamları tutana kadar buradayız! Her biriniz yuvalarınıza kavuşana kadar buradayız” dedi.

Devam

Bakanlar, Ramazan’ın birinci iftarında zelzele bölgesine çıkarma yaptı

6 Şubat zelzelesinin yaraları sarılırken, devlet erkanı Ramazan ayının gelişiyle birinci iftarlarını depremzedelerle birlikte açtı.

Devam

Mustafa Varank: Endüstriyi ve küçük sanayi esnafımızı tekrar ayağa kaldıracağız

Sarsıntı bölgesindeki temaslarına devam eden ve vatandaşları asla yalnız bırakmayacaklarını belirten Bakan Varank, çalışma hayatının tekrar eski nizamına getirmek için çalışıldığı bildirisini verdi.

Devam

Depremzede vatandaşlardan Murat Kurum’a: Bu altılı masa bize konut yapmaz

Murat Kurum’un Gaziantep Nurdağı’ndaki TOKİ şantiyesini incelediği sırada vatandaşlarla yaşadığı diyalog dikkat çekti. Depremzede vatandaşlar, “Bakanım ne olur tekrar kazanın bu seçimi. Yoksa bize mesken yapmaz bu 6’lı masa” dedi.

Devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Muş’un imzasını beğenmedi: O ne biçim imza, değiştir

Beştepe’de düzenlenen toplantıda Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un imzasını beğenmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “O ne biçim imza ya. İmzayı değiştir” demesi dikkatlerden kaçmadı. O anda açık olan mikrofon nedeniyle Erdoğan’ın bu kelamlarını salondaki herkes duydu.

Devam

Bakan Akar’dan tahıl koridoru açıklaması

Tahıl koridoruyla ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Akar, “Başlangıç şartlarını içerecek şekilde devamı konusunda Rusya ve Ukrayna ile yazışmalarımız, görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Devam

İstanbul’da konut rezerv alanları! İlk etap Esenler’de proje tamamlanıyor

Güvenli kent kapsamında başlatılan Esenler ilçesinde bulunan konut rezerv projesinde 60 bin konutun yapılacağı rezerv alanları havadan görüntülendi.

Devam