Edirneli babanın kızına ikramı böbreği oldu

Edirne’nin İpsala ilçesinde yaşayan baba, Kovid-19 salgınında böbreklerinde hasar oluşan ve diyalize bağlanan kızına Çanakkale’de yapılan operasyonla böbreğini verdi.

Devam

TFF, gece yarısı faturasını açıkladı! Ceza almayan yok

Profesyonel Futbol Disiplin Konseyi, disipline sevk edilen kulüplerin ve isimlerin cezalarını açıkladı. G.Saray Lideri Dursun Özbek 21 gün hak mahrumiyeti, F.Bahçe Lideri Ali Koç 200 bin lira para cezası, Jorge Jesus 1 maç men ve 130 bin lira para cezası, Emre Belözoğlu’na ise 2 maç men cezası geldi.

Devam

Star Wars Jedi: Survivor için heyecanlandıran fragman!

EA, Star Wars Jedi: Survivor ile ilgili oyuncuları bir oldukça heyecanlandıracak yeni bir fragman yayınlandı.

Devam

Fenerbahçe, Alanyaspor deplasmanında galip geldi

Üstün Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Devam

Son Dakika: Alanyaspor-Fenerbahçe maçında birinci 11’ler aşikâr oldu! Jesus’tan sürpriz takım

Son dakika: Spor Toto Üstün Lig’in 26. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Sarı-Lacivertliler’in birinci 11’i şaşırttı. Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Gustavo, Oosterwolde, Arao; İrfan Can, İsmail, Rossi, Joao Pedro, Valencia.

Devam

İznik, UNESCO Dünya Mirası Daimi Listesi yolunda

Kültür ve Turizm Bakanlığının, Bursa’nın İznik ilçesiyle ilgili UNESCO Dünya Mirası Daimi adaylığı için gönderdiği belge, UNESCO tarafından içerik ve formatıyla eksiksiz olarak kabul edildi.

Devam

Likya orkidesi ve Manavgat Şelalesi korunacak

Antalya’nın Kaş ilçesinde yetişen ve 300 bireyin kaldığı düşünülen Likya orkidesinin yetiştiği alan ile Manavgat’ın korunması ile ilgili Cumhurbaşkanı kararnamesi yayınlandı.

Devam

İstanbul’da konut rezerv alanları! İlk etap Esenler’de proje tamamlanıyor

Güvenli kent kapsamında başlatılan Esenler ilçesinde bulunan konut rezerv projesinde 60 bin konutun yapılacağı rezerv alanları havadan görüntülendi.

Devam

Adıyaman’da yaralar sarılıyor! Kalıcı konutlar için harekete geçildi

Depremin vurduğu kentte 4 bin kalıcı konut için düğmeye basıldı. Bu hafta içerisinde yapılması planlanan temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması bekleniyor.

Devam

İstanbul’daki liselerin marka başvuruları yüzde 463 arttı

Gençler giderek daha çok marka ve tasarım konusunda yeni ürün vermeye ve bu ürünleri tescil ettirmeye başladı. İstanbul’daki liselerin marka, patent, faydalı model ve tasarım alanlarındaki başvuru sayıları 2022 yılında rekor bir artış gösterdi …

Devam