Aydın’da iki mevsim tek karede

Vatandaşlar çektikleri fotoğraflarla iki mevsimi tek kareye yansıtınca ortaya kartpostallık imgeler çıktı.

Devam

Kütahya’ya mart ayında kar sürprizi: Kent merkezi beyaza büründü

Kente gece başlayan kar yağışı sabah saatlerine kadar devam edince, kent eşsiz bir hoşluğa büründü.

Devam

Mart ayında kara kış! Meteoroloji’den 22 vilayet için kar yağışı uyarısı geldi

Türkiye, Nisan ayı yaklaşırken tekrar kara kışı yaşamaya başladı. Yurt genelinde beklenen hava durumuna ait değerlendirmelerde bulunan meteorolojik kaynaklar, ortalarında Ankara, Eskişehir, Konya, Kayseri, Sivas ve Kırıkkale’nin de yer aldığı 22 vilayette bu gece ve çarşamba günü kar yağışı beklendiğini kaydetti.

Devam

Kuvvetli yağış, kar, fırtına! Türkiye kara kışı yaşıyor, bu ikazlara kulak verin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara Bölgesi için Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava ile ilgili yaptığı ikazın akabinde gece saatlerinde İstanbul’da yağmur tesirli olmaya başladı. İstanbul, Marmara ve daha birçok bölge için yarın da yağış ve kar uyarısı yapıldı. Öte yandan 54 vilayet için de sarı kodlu ihtar verildi.

Devam

Yeni haftayla ilgili bir ikaz da Meteoroloji’den! Sıcaklıkta sert düşüş var, kar geliyor

Meteoroloji bilgilerine nazaran, ülke genelinde yarında itibaren soğuk ve yağışlı havanın tesirli olacak. Hava sıcaklıkları 8-15 derece azalacak, kuzey, iç ve doğu bölümlerde yer yer kuvvetli karla karışık yağmur ve kar görülecek.

Devam

Tunceli’de kar yağışı tesirini gösterdi

Mart ayının son haftasında yağan sürpriz kar nedeniyle Pülümür-Erzincan kara yolunda kimi araçlar yolda kalırken, kara yolları grupları karla uğraşta aralıksız çalışma yürütüyor.

Devam

Zarurî kış lastiği uygulaması 1 Nisan’da sona eriyor

Kentler ortası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda mecburî olan kış lastiği uygulaması, 1 Nisan prestijiyle sona erecek.

Devam

Doğu Anadolu mart ayında kara teslim oldu: Erzurum, Ardahan, Kars…

İlkbahara girilirken Erzurum, Ardahan, Tunceli, Ağrı ve Kars’ta kar yağışı başladı. Kısa müddette tesirli olan yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Devam

AK Partili Öznur Çalık, deprem felaketini anlatırken gözyaşlarını tutamadı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TBMM Genel Kurulu’nda deprem bölgesinde yaşadığı izlenimlerini anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

Devam

Kahramanmaraş depremini bilmişti! Ünlü astrolog Nilay Dinç açıkladı: 2023’te burçları neler bekliyor?

Astrolojideki uzmanlığıyla dikkat çeken ve 6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş depremini günler öncesinden bilen ünlü astrolog Nilay Dinç, 2023 senesinde burçları nelerin beklediğini açıkladı. İşte burç burç yorumlar ve Satürn Balık sürecinin etkileri…

Devam