Kar yağışının tesirli oldu 10 kentimizde eğitime orta verildi

Meteoroloji’nin ihtarlarının akabinde birçok kentimiz kar yağışına teslim oldu. Bu sebeple Giresun, Bayburt, Yozgat, Ordu, Gümüşhane, Sivas, Samsun, Nevşehir, Muş ve Erzincan’da vilayet ve ilçe bazlı olarak eğitime 1 gün orta verildi.

Devam

Samsun okullar tatil mi? Samsun bugün okullar tatil mi, değil mi? 30 Mart okul tatil olan vilayetler listesi!

Kar yağışının mart ayına karşın tesirini göstermesi ile birlikte Samsun okullar tatil mi? Sorusu, öğrenciler tarafından merak edilmekte ve araştırılmakta. Öğrenciler Samsun bugün okullar tatil mi, değil mi merak ediyor ve bu sebeple internet üzerinde Samsun okullar tatil mi? Sorusunu araştırıyor. Pekala, Samsun okullar tatil mi? Samsun bugün okullar tatil mi, değil mi? 30 Mart okul tatil olan vilayetler listesi!

Devam

Bayburt okullar tatil mi? Bayburt bugün okullar tatil mi, değil mi? 30 Mart okul tatil olan vilayetler listesi!

Kar yağışının mart ayına karşın tesirini göstermesi ile birlikte Bayburt okullar tatil mi? Sorusu, öğrenciler tarafından merak edilmekte ve araştırılmakta. Öğrenciler Bayburt bugün okullar tatil mi, değil mi merak ediyor ve bu sebeple internet üzerinde Bayburt okullar tatil mi? Sorusunu araştırıyor. Pekala, Bayburt okullar tatil mi? Bayburt bugün okullar tatil mi, değil mi? 30 Mart okul tatil olan vilayetler listesi!

Devam

Gümüşhane okullar tatil mi? Gümüşhane bugün okullar tatil mi, değil mi? 30 Mart okul tatil olan vilayetler listesi!

Kar yağışının mart ayına karşın tesirini göstermesi ile birlikte Gümüşhane okullar tatil mi? Sorusu, öğrenciler tarafından merak edilmekte ve araştırılmakta. Öğrenciler Gümüşhane bugün okullar tatil mi, değil mi merak ediyor ve bu sebeple internet üzerinde Gümüşhane okullar tatil mi? Sorusunu araştırıyor. Pekala, Gümüşhane okullar tatil mi? Gümüşhane bugün okullar tatil mi, değil mi? 30 Mart okul tatil olan vilayetler listesi!

Devam

Kar yağışı nedeniyle eğitime orta verilen vilayetler

Nevşehir, Gümüşhane, Bayburt, Muş ve Yozgat’ta kar yağışı nedeniyle kent genelinde eğitime perşembe günü orta verilirken, Ordu, Sivas ve Samsun’un da birtakım ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar bir gün mühletle tatil edildi.

Devam

Meskeninin önünde sopalı akına uğrayan Cemil Kılıç’ın basın açıklamasında gerginlik: 2 gözaltı

Eğitim-İş Sendikası, hücuma uğradığını söylediği Gaziosmanpaşa’daki konutunun önünde İlahiyatçı Cemil Kılıç için basın açıklaması yaptı. Eğitim-İş Genel Lideri Kadem Özbay, “Demokrasinin, hukukun isminin geçtiği hiçbir yerde benzerine rastlanamayacak bu karanlık kumpasın, azmettiricileri kimlerdir?” diye sordu. Açıklamanın akabinde Kılıç’ı protesto etmek isteyenler ile Eğitim-İş Sendikası üyeleri ortasında çıkan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı.

Devam

Malatya’nın 8 ilçesinde yüz yüze eğitim tekrar başlıyor

Arapgir, Arguvan, Hekimhan, Pütürge, Doğanyol, Kale, Yazıhan ve Darende ilçelerinde eğitim için tekrar düğmeye basılıyor.

Devam

Son Dakika: 45 bin öğretmen ataması için ön müracaatlar ve atama tarihleri aşikâr oldu

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muştusunu verdiği 45 bin yeni öğretmen ataması için ön müracaatlar 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde, atamalar ise 8 Mayıs’ta yapılacacak.

Devam

Zelzeleden etkilenen 4 vilayette, 27 Mart prestijiyle kademeli eğitim başlıyor

Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer zelzeleden etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya’nın kimi ilçelerinde 27 Mart prestijiyle yüz yüze eğitimin kademeli olarak başlayacağını duyurdu. İşte o ilçeler.

Devam

Depremden etkilenen öğrencilere ücretsiz online eğitim desteği

Yaşadığınız bölgede size en yakın Uğur Okulları veya Uğur Kurs’u ziyaret ederek ya da okul ve kurslarımızı arayarak dijital eğitim platformuna kullanıcı kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Devam