Kılıçdaroğlu ile görüşen İnce’den dikkat çeken ittifak iletisi: Menfaatler değil unsur ittifakları olmalıdır

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu partisinin genel merkezinde ağırlayan Memleket Partisi önderi Muharrem İnce, görüşmenin akabinde dikkat çeken kelamlar kullandı. Memleket Partisi olarak unsurlarının olduğunu söyleyen İnce, “İttifaklar olmalıdır siyasette. Lakin bu ittifaklar menfaat değil unsur ittifakları olmalıdır. Prensiplerimiz çok nettir. Bir Atatürk’ü tartışmayız, iki teröre karşı mesafeliyiz” tabirlerini kullandı. Kılıçdaroğlu ise, “Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz.” dedi.

Devam

Türkiye – Hırvatistan maç özeti izle, maç özeti yayınlandı mı? 28 Mart Türkiye – Hırvatistan maçının gollerini izle! Maç özeti nereden izlenir?

Türkiye – Hırvatistan maçının bitiminin akabinde futbol severler maç özeti nereden izlenir merak ediyor. Türkiye – Hırvatistan maçının özetini ve gollerini izlemek isteyenler, Türkiye – Hırvatistan maç özeti izle, maç özeti yayınlandı mı? 28 Mart Türkiye – Hırvatistan maçının gollerini izle! Maç özeti nereden izlenir? araştırması yapıyor. Pekala, Türkiye – Hırvatistan maç özeti nereden izlenir? İşte ayrıntılar…

Devam

Türkiye – Hırvatistan birinci 11 muhakkak oldu mu? 28 Mart Türkiye – Hırvatistan maçının birinci 11’inde kimler var, takımda eksik var mı, sakat futbolcu var mı?

Türkiye – Hırvatistan UEFA Euro 2024 Eleme maçı bugün oynanacak. Maç başlamadan evvel futbol severler birinci 11 yayınlandı mı merak etti. Pekala, Türkiye – Hırvatistan birinci 11 muhakkak oldu mu? 28 Mart Türkiye – Hırvatistan maçının birinci 11’inde kimler var, takımda eksik var mı, sakat futbolcu var mı? İşte birinci 11 ve beklenen 11 aday takımı…

Devam

Güç Bakanlığı memleketler arası tahkim merkezinin petrol davasında Irak’ın Türkiye’ye tazminat ödemesine hükmettiğini bildirdi

Güç ve Alışılmış Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye ve Irak ortasında Paris merkezli Memleketler arası Ticaret Odası Tahkim Merkezi (ICC) nezdinde görülen davada, Irak’ın beş talebinden dördünün reddedildiğini, Türkiye’nin taleplerinin ise büyük çoğunluğunun kabul edilerek Irak’ın Türkiye’ye tazminat…

Devam

Türkiye ve Hırvatistan’ı kıyaslayan rakibimizin hocasından olay yorum: Nüfusumuz Bursa kadar

A Ulusal Futbol Takımımız’ın rakibi Hırvatistan’ın hocası Zlatko Dalic’in iki ülkeyi kıyaslayıp yaptığı yorumlar gündem oldu. Dalic, “Bursa’nın nüfusu 3 milyon, biz ise 3,5 milyonluk bir ülkeyiz. Biz Dünya Kupası’nda üçüncü olduk. Sizin futbolcu çıkarmanız daha kolay. Nasıl olduğumuzu kendinize sorun” dedi.

Devam

Cumhur İttifakı’na katılmak isteyen Doğu Perinçek’e Erdoğan kapıları kapattı

Seçmenler tarafından yalnızca 27 bin 55 imza alarak Cumhurbaşkanı adayı olma talihini kaybeden Vatan Partisi Genel Lideri Doğu Perinçek, kendi isteği üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştüğünü, Cumhur İttifakı’na katılma isteğini ilettiğini söyledi. Karşılığın ne olduğu sorusuna Perinçek, “HÜDA PAR’ı tercih ettiklerine nazaran… Sonuç açık.” diyerek Erdoğan’ın kapıları kapattığı bildirisini verdi.

Devam

Fransa Büyükelçisi Magro, Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı

Fransız Senatosu, Nevruz nedeniyle bir resepsiyon düzenleyerek terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG ve onun bayan yapılanması YPJ’nin kelamda sözcülerine “onur madalyası” verdi. Skandal imgeler üzerine Fransa Büyükelçisi Herve Magro, Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı. Bakanlık tarafından PKK/YPG üyelerinin Fransa Senatosu’nda ağırlanması ve madalyayla ödüllendirilmeleri kınandı.

Devam

Numan Kurtulmuş: Türkiye’nin en sıkıntı seçimi, canhıraş bir gayret verilecek

14 Mayıs seçimleri için konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Objektif baktığımız vakit Türkiye’nin en güç seçimi. Çok canhıraş bir uğraş verilecek” dedi.

Devam

Sivasspor’da amaç Türkiye Kupası

Sivasspor’da teknik yönetici İstek Çalımbay, Türkiye Kupası’nın en büyük gayelerinden biri olduğunu söyledi.

Devam

Cumhur İttifakı’nın protokolü paylaşıldı! 4 parti farklı ayrı listelerle seçime girecek

Cumhur İttifakı’nın YSK’ya sunduğu seçim protokolü paylaşıldı. Metninde, ittifaktaki siyasi partilerin başka farklı aday listeleri verip seçilere gireceği, ortak Cumhurbaşkanı adaylarının ise Recep Tayyip Erdoğan olduğu belirtildi.

Devam