Altay Bayındır: Her maç çok değerli

Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır, Beşiktaş maçı öncesinde, “Her hafta olduğu üzere çok kıymetli bir maça çıkacağız Taraftarlarımızın da bize maçın sonuna kadar dayanak vermelerini istiyoruz” dedi.

Devam

Trabzonsporlu Lazar Markovic’ten transfer itirafı: İşler biraz çabuk gelişti

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un yeni transferi Lazar Markovic, “Sadece kulüp bulmak değil, gerçek kulübü bulmak için kâfi vakit yoktu. Hakikat kulüp bulmalısınız. Benim için işler biraz daha çabuk gelişti” tabirlerini kullandı.

Devam

Ogün Temizkanoğlu, Stefan Kuntz’un bir cümlesiyle çılgına döndü: Ne demek bu?

A Ulusal Kadro’nun Hırvatistan’a 2-0 mağlup olduğu çabayı yorumcu Ogün Temizkanoğlu kıymetlendirdi. Alman hocanın “Favori değiliz” tabirini sert lisanla eleştiren Temizkanoğlu, “Milli ekip teknik direktörüsün ve favori değiliz diyorsun. Ne demek bu?” sözlerini kullandı.

Devam

Stefan Kuntz, “Skordan mutlu değiliz”

– Stefan Kuntz, “Skordan mutlu değiliz” “Takım taktiksel olarak söylediklerimizi alana yansıttı” Türkiye A Ulusal Futbol Kadrosu Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz, “Skorla ilgili mutlu değiliz. Taktiksel olarak oyun anlayışımız, beklentimiz vardı.

Devam

Çağlar Söyüncü: Bizim Ronaldo’muz yahut Messi’miz yok

2024 Avrupa Şampiyonası D Kümesi ikinci maçında A Ulusal Grubumuz, Hırvatistan’a 2-0 mağlup oldu. Maçın akabinde konuşan Çağlar Söyüncü, “Ronaldo’muz Messi’miz yok. Biz birlikte daha güçlü oluyoruz.” dedi.

Devam

Stefan Kuntz, “Skordan mutlu değiliz”

Türkiye A Ulusal Futbol Grubu Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz, “Skorla ilgili mutlu değiliz. Taktiksel olarak oyun anlayışımız, beklentimiz vardı.

Devam

Mateo Kovacic: Türkiye’ye karşı oynamak zordu

A Ulusal Grup’ya 2 gol atan Mateo Kovacic, maçın akabinde, “Türkiye’ye karşı oynamak zordu. Buna rağmen 2 gol attık. Uygun bir maç çıkardık ve galibiyeti hak ettik” dedi.

Devam

Son Dakika: Hırvatistan karşısındaki A Ulusal Futbol Grubumuzun birinci 11’i belirli oldu

Son dakika: A Ulusal Ekibimizin birinci 11’i: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih, Çağlar, Ferdi, Salih Özcan, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal.

Devam

Türkiye – Hırvatistan birinci 11 muhakkak oldu mu? 28 Mart Türkiye – Hırvatistan maçının birinci 11’inde kimler var, takımda eksik var mı, sakat futbolcu var mı?

Türkiye – Hırvatistan UEFA Euro 2024 Eleme maçı bugün oynanacak. Maç başlamadan evvel futbol severler birinci 11 yayınlandı mı merak etti. Pekala, Türkiye – Hırvatistan birinci 11 muhakkak oldu mu? 28 Mart Türkiye – Hırvatistan maçının birinci 11’inde kimler var, takımda eksik var mı, sakat futbolcu var mı? İşte birinci 11 ve beklenen 11 aday takımı…

Devam

Stefan Kuntz oruç tutanları yedek mi bıraktı? Tezlere karşılık verdi

A Ulusal Kadro çalıştırıcısı Stefan Kuntz, “Oruç tutan oyuncuları takıma almadığı” savlarına karşılık verdi. Kuntz, “Ben Ramazan ayına hürmet duyuyorum. Bunlar dedikodudan ibaret” dedi.

Devam