ÖSYM YKS fiyatı hangi bankaya yatırılacak? 2023 ÖSYM YKS fiyatı hangi bankaya yatırılıyor?

YKS 2023 imtihanına katılacak olan birçok aday tarafından ÖSYM YKS fiyatı hangi bankaya yatırılacak? Sorusu merak edilmekte. ÖSYM YKS fiyatının hangi bankaya ödeneceği internet üzerinde araştırılmakta. Pekala, ÖSYM YKS fiyatı hangi bankaya yatırılacak? 2023 ÖSYM YKS fiyatı hangi bankaya yatırılıyor?

Devam

Herkes nasıl yazılır? TDK’ya nazaran herkes mi herkez mi yanlışsız yazılışı?

Günlük hayatımızda kullandığımız birçok sözün nasıl yazıldığını karıştırabiliyoruz. Bu sözlerden bir tanesi “herkes”. Pekala, herkes nasıl yazılır? TDK’ya nazaran hakikat yazılışı hangisi? Herkes mi herkez mi?

Devam

Terörden temizlenen Şırnak’ta öğrenciler dağ yürüyüşü yaptı

Güvenlik güçlerinin huzur ortamını sağlamasıyla Beytüşşebap ilçesindeki öğrenci, öğretmen ve veliler, Kato Dağı’nda tabiat yürüyüşü gerçekleştirdi.

Devam

Şanlıurfa’nın 3 ilçesinde eğitime bir gün daha orta verildi

Selden etkilenen Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye’deki bütün okullarda bir gün daha eğitime orta verilirken, başka 10 ilçede ise okullar yarın açılacak.

Devam

Bolu’da deprem nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi

Bolu’da yaşanan 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından 17 Mart 2023 Cuma günü okullarda eğitime ara verildi.

Devam

Depremden etkilenen öğrencilere ücretsiz online eğitim desteği

Yaşadığınız bölgede size en yakın Uğur Okulları veya Uğur Kurs’u ziyaret ederek ya da okul ve kurslarımızı arayarak dijital eğitim platformuna kullanıcı kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Devam

4 ilde eğitime kar engeli

Kar yağışının etkili olduğu Yozgat, Tokat, Çorum ve Samsun’un bazı ilçelerinde okullarda bir gün eğitime ara verildi.

Devam

Bayburt’ta 37 yıllık öğretmene duygusal veda

Bayburt’ta doğum gününde eğitim hayatının sonuna gelen 37 yıllık öğretmen Selçuk Yaşar Karatekin’e, okul idaresi ve öğrencilerince unutulmayacak bir veda töreni yapıldı.

Devam

2023 KPSS tarihleri açıklandı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, “KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz’da, Alan Bilgisi 1. gün oturumları 29 Temmuz’da, 2. gün oturumları 30 Temmuz’da yapılacak. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 6 Ağustos’ta düzenlenecek. KPSS sonuçları ise 25 Ağustos’ta duyurulacak” dedi.

Devam

Gönüllü ressam depremzede çocukların dünyasını renklendiriyor

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Adıyaman’a İzmir’den gelen ressam Nur Aydın Evrensel, çocuklarla resim yapıyor.

Devam