AK Parti’nin ‘Yaparım Bilirsin’ müzikli Togg görüntüsüne Kenan Doğulu’dan karşılık

Ünlü müzikçi Kenan Doğulu, “Yaparım Bilirsin” isimli müziğinin AK Parti’nin hazırladığı Togg görüntüsünde kullanılmasına “Çok şaşkınım” sözleriyle reaksiyon gösterdi.

Devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarını Mehmetçik ile açtı

İftarını İnsanı Yardım Tugayı ile açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her ne kadar birileri fitne çıkartmak için daima zırvalayıp dursa da biz askerlerimizin zelzele bölgesinde fedakarca yürüttüğü çalışmaları güzel biliyoruz” dedi.

Devam

Konya’da Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere ağır ilgi

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti ve MHP’nin kalesi olan Konya’da gördüğü ağır ilgi sonucu esnaf ziyaretini aracından yapmak zorunda kaldı.

Devam

BAYANLARIN ETEK ALTI İMAJINI ÇEKMEKTEN TUTUKLANAN KOMİSERE TAHLİYE

KAĞITHANE’de bulunan bir zincir markette bayanların etek altını fotoğrafladığı argümanıyla tutuklanarak 17 yıla kadar mahpus istemiyle yargılanan komiser S.E.’nin tahliyesine karar verildi.

Devam

Meksika’da göçmen nezaret merkezinde çıkan yangında 39 kişi öldü

MEXICO Meksika Ulusal Göç Enstitüsü, ülkenin kuzey bölgesindeki göçmen nezaret merkezinde çıkan yangında 39 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Devam

Tekrar bir birinci gerçekleşti! Kuzgun seyir füzesi, MARLİN SİDA’dan atıldı

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü tarafından geliştirilen katı yakıtlı yerli seyir füzesi Kuzgun-KY, silahlı insansız deniz aracı MARLİN’den test edildi. Bir SİDA’dan birinci kere radar güdümlü mühimmat atışı gerçekleşti.

Devam

MSB’den Fransa Parlamentosu’ndaki skandal manzaralara reaksiyon: Bu hareket, NATO’nun terörle uğraşının içini boşaltmakta

Ulusal Savunma Bakanlığı, Fransız Senatosu’nun Nevruz nedeniyle bir resepsiyon düzenleyerek terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG ve onun bayan yapılanması YPJ’nin kelamda sözcülerine onur madalyası vermesine, “Bu hareket, müttefiklik ruhuna muhalif olduğu üzere NATO’nun terörle çabasının de içini boşaltmaktadır” kelamlarıyla reaksiyon gösterdi.

Devam

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gaf: Konya, Hollanda’dan büyük bir ülkedir

Büyük uğraşlar sonucu Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu gaflarına bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu, Konya’nın Hollanda’dan büyük bir ülke olduğunu söz etti.

Devam

Fransa’da hayat durma noktasında! Ulaşım, sıhhat derken grev dalgası giderek büyüyor

Fransa’da hükümetin mecliste oylamaya sunmadan direkt kabul ettiği tartışmalı emeklilik ıslahatı ülkeyi tabir yerindeyse yangın yerine çevirdi. Günlerdir devam eden protestolar kapsamında ülkedeki güç, ulaşım, eğitim dahil neredeyse bütün bölümler, sendikaların davetiyle kitlesel grev ve protestoların 10’uncusunu düzenliyor. Milyonlarca kişinin meydanlara inmesi öngörülürken, demir yolu çalışanlarının greve dayanağı sonrası, her 2 tren seferinden biri askıya alındı.

Devam

Telefondaki sese inandı, 720 bin lirasını kaptırdı

83 yaşındaki Ş.K., kendisini polis olarak tanıtıp terör örgütünün banka hesaplarını ele geçirdiğini söyleyerek korkutan şahsa 720 bin lirasını gönderdi. Olay sonrası harekete geçen takımlar, paranın gönderildiği banka hesabının kime ilişkin olduğunu belirleyerek şüpheliye ulaştı.

Devam