Son Dakika! Üniversitelerde yüz yüze eğitim 3 Nisan’da başlıyor

Son dakika! YÖK Lideri Erol Özvar, zelzele sonrasında üniversitelerde eğitime orta verilmesine ait konuştu. Özvar, “Üniversiteler 3 Nisan’da açılıyor, isteyen öğrencilere devam koşulu aranmaksızın yüz yüze eğitim verilecek.” dedi.

Devam

Trabzonspor, Orhan Ak’la yola devam kararı aldı

Trabzonspor, yardımcı antrenörlük vazifesinde olan Orhan Ak’ın dönem sonuna kadar grubun teknik yöneticisi olacağını duyurdu.

Devam

Mescitte bira içtiler savını yalanlayan müezzin Fuat Yıldırım: İnandığım doğruların takipçisi olmak için CHP’den aday adayı oldum

Seyahat aksiyonları sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Camide bira içtiler” açıklamasını yalanlayan, 14 Mayıs’taki seçimlerde CHP’den milletvekili aday adayı olan müezzin Fuat Yıldırım, açıklama yaptı. Yıldırım, CHP’den aday olma sebebiyle ilgili “İnandığım doğruların takipçisi ve temsilcisi olmak için CHP’den aday adayı oldum. İnsani ve İslami bedellerin dayandığı 2 temel esas var: Biri adalet, başkası ise doğruluk ve dürüstlüktür. Bunu arayan ve şayanların sürekli yanında olacağım” dedi.

Devam

Aziz Yıldırım, haksız tutukluluk talebiyle açtığı tazminat davasından 108 bin lira kazandı

3 Temmuz 2011’de düzenlenen şike kumpası sonrası 365 gün tutuklu kalan Fenerbahçe’nin eski lideri Aziz Yıldırım, haksız tutukluluk talebiyle açtığı tazminat davasını kazandı. Mahkeme Aziz Yıldırım’a 8 bin 89 lira maddi, 100 bin lira manevi tazminat ödenmesine karar verdi.

Devam

Beşiktaş’tan açıklama: TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye yaranmaktan vazgeçmeli

Beşiktaş Jimnastik Kulübü yayımladığı yazılı açıklamayla gündeme ve döneme dair çarpıcı sözler kullandı.

Devam

Microsoft – Activision Blizzard muahedesinde tarihi karar!

Avrupa Komitesi, Microsoft Activision Blizzard muahedesinde yeni bir karara vardı. İşte haberin ayrıntıları…

Devam

Kuveyt’te Anayasa Mahkemesi parlamento seçimini iptal etti! Eski vekiller meclise geri döndü

Kuveyt’te Anayasa Mahkemesi, geçen yıl yapılan parlamento seçiminin sonucunu iptal ederek feshedilen parlamentonun 2020’deki haline getirilmesine karar verdi.

Devam

İstanbul’da kimi et eserlerinde fiyatlar sabitlenecek

İstanbul Besin ve Gereksinim Hususları Perakendeciler Derneği Lideri Faruk Güzeldere, ramazan ayı boyunca birtakım et eserlerinde fiyat sabitleme kararı aldıklarını açıkladı. Güzeldere, “Aynı vakitte spekülatif artışların bu ataklarla bertaraf edilmesini bekliyoruz” dedi.

Devam

Euro Bölgesi, ECB’nin faiz kararı açıklandı

ECB faiz oranını, beklentiler doğrutusunda 50 baz puan artırmaya karar verdi.

Devam

Erzincan ve Malatya’da bazı taşınmazların acele kamulaştırılması kararı Resmi Gazete’de

Erzincan ve Malatya’da bazı taşınmazların acele kamulaştırılması ile Ankara, Konya ve Giresun’da bazı alanlar turizm merkezi ile kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edilmesine ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayınlandı.

Devam