Dursun Özbek iftar yemeğindeki konuşmasında gönderme yaptı! Bu kelamlar çok konuşulur

Galatasaray Lideri Dursun Özbek, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği iftar tertibinde açıklamalarda bulundu. Özbek konuşmasını bitirirken, “Lige sataşanlar var. Ligin formatını değiştirmeye çalışanlar var. Onlar için söyleyecek çok fazla şey yok” tabirlerini kullandı.

Devam

Galatasaray’dan dev iş birliği! Aslan dünyaya açıldı

Galatasaray, Danimarka merkezli memleketler arası bir giysi firma ile mutabakat imzaladı. Sarı-Kırmızılıların eserleri 23 ülkede satışa sunulacak.

Devam

Igor Tudor’dan Okan Buruk’a bomba gönderme: Bu takım bende olsa Şampiyonlar Ligi’nde final oynarız

Galatasaray’ın eski teknik yöneticisi Igor Tudor, sarı-kırmızılılar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Okan Buruk’u maksat alan 44 yaşındaki çalıştırıcı, “Bu sezonki takım bende olsa Şampiyonlar Ligi’nde final oynarız.” dedi.

Devam

Igor Tudor’dan Okan Buruk’a gönderme

Marsilya teknik yöneticisi Igor Tudor, eski kadrosu Galatasaray hakkında, “Bu sezonki takım bende olsa Şampiyonlar Ligi’nde final oynarız” dedi.

Devam

Mertens Adana Demirspor maçında oynayacak mı? Mertens Adana Demirspor maçında forma giyecek mi?

Harika Ligi’in 27. haftasında Galatasaray, alanında Adana Demirspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda kuvvetli maç öncesi Dries Mertens seferberliği var. Galatasaray taraftarının sevdiği yıldız oyuncunun forma giyip giymeyeceği ise merak konusu oldu. Pekala, Mertens Adana Demirspor maçında forma giyecek mi? Mertens Adana Demirspor maçında oynayacak mı?

Devam

Her şeyi ortalığa döktü! Zaniolo’dan olay Fenerbahçe itirafı

Galatasaray’ın orta transfer periyodunda takımına kattığı Nicolo Zaniolo, Fenerbahçe’nin bir ilgisi olduğunu lakin tercihini Sarı-Kırmızılı gruptan yana kullandığını açıkladı.

Devam

Abdülkerim Bardakçı’dan Ulusal Ekip açıklaması: Neden takımdan çıkarıldım?

Galatasaray’ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz günlerde baş ağrısı nedeniyle A Ulusal Kadro takımından çıkarılmıştı. Bahisle ilgili konuşan Bardakçı, “Maça 10 gün kala baş ağrısından ötürü bir oyuncu ulusal kadro kampından çıkarılabilir mi? En büyük maksadım ulusal ekipte oynamak. Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım.” dedi.

Devam

Gomis gidiyor mu? Gomis Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Muhteşem Lig’de önder Galatasaray’ın golcülerinden Bafetimbi Gomis, bavulunu topluyor. Fransız golcünün yeni dönemde Suudi Arabistan’da forma giymesi bekleniyor. Gomis gidiyor mu? Gomis Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Devam

Bafetimbi Gomis, Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanıyor! Ronaldo’nun yanına gidebilir

Galatasaray’da mukavelesi dönem sonuda bitecek olan Bafetimbi Gomis’e Suudi Arabistan’dan transfer teklifleri geliyor. Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr ile de ismi anılan tecrübeli golcünün, yeni dönemde sarı-kırmızılı gruptan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Devam

Roberto Mancini: Nicolo Zaniolo şimdi fit durumda değil

İtalya Ulusal Kadrosu Teknik Yöneticisi Roberto Mancini, Galatasaraylı Nicolo Zaniolo’yu neden takıma almadığını açıkladı.

Devam