Elinde sigara varken “Hayırlı Ramazanlar” diyen Ertan Saban’a reaksiyon yağıyor

Gelsin Hayat Bildiği Üzere dizisinin başrol oyuncu Ertan Saban’ın elinde sigara varken “Hayırlı ramazanlar” demesi toplumsal medya kullanıcılarının reaksiyonunu çekti. Oyuncunun yer aldığı diziyi izlememe kararı alan kullanıcılar, “Bu yaptığın saygısızlık” yorumu yaptı.

Devam

Yonca Evcimik veliahtını açıkladı: Bir devir ben neysem artık Aleyna Tilki o denli

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Mazeret programına konuk olan Yonca Evcimik, manzara olarak Aleyna Tilki’nin kendisinin veliahttı olduğunu söyledi.

Devam

Mehmet Ali Erbil ve Muazzez Ersoy, bayanları ofise çağırdığı söylenen Selami Şahin’e sahip çıktı

Mehmet Ali Erbil ve Muazzez Ersoy, Etiler’de yoldan geçen bayanları ofise davet ettiği ileri sürülen Selami Şahin’e sahip çıktı. Şahin’in bu türlü bir şey yapmayacağını söyleyen Erbil, “Etiler’in muhtarıdır o ve ben latife olduğunu düşünüyorum” derken Ersoy da “Selami espritüel biri” dedi.

Devam

Siyasete atılıyorlar! İşte milletvekili aday adayı olan ünlü isimler ve partileri

Seçime sayılı günler kala milletvekili aday adaylığı müracaatları devam ediyor. İbrahim Tatlıses, Candan Erçetin, Onur Akın, Faik Öztürk ve Mehmet Aslantuğ üzere isimler de farklı partilerden adaylık müracaatları yaptı.

Devam

Ebru Şallı ile boşanma kararı aldığı ileri sürülen Uğur Akkuş sessizliğini bozdu: Herkes işine baksın

2019 yılında nikah masasına oturan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un boşanma kararı aldığı ileri sürüldü. Çıkan haberlerin akabinde Şallı rastgele bir davanın açılmadığını fakat kriz yaşadıklarını söyleyen Uğur Akkuş da boşanma ve meskenleri ayırma tezini kesin bir lisanla yalanlayarak “Herkes işine baksın” dedi.

Devam

Burcu Biricik: Camdaki Kız’ın sonuna geliyoruz

Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik dizi ile ilgili konuştu.

Devam

Mehmet ali Erbil, Selami Şahin’e sahip çıktı

74 yaşındaki ünlü sanatçı Selami Şahin’in genç bayanları ofisine davet ettiği imajlar geçtiğimiz günlerde toplumsal medyaya düşmüştü. Yakın dostları usta müzikçiye sahip çıktı.

Devam

Survivor’da Ertuğ, Asena’ya vurdu! Şiddeti görünce çılgına dönen Demet Akalın, Acun Ilıcalı’ya seslendi: Diskalifiye edilsin

Survivor 2023’ün dün akşam yayınlanan irtibat oyununda kaybeden Ertuğ, yanından geçen Asena’nın karnına vurdu. Bir anlık refleksle vurduğunu söyleyen Ertuğ, Asena’dan özür dilerken manzaralar reaksiyon çekti. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın ise Acun Ilıcalı’ya seslenerek Ertuğ’un diskalifiye edilmesi gerektiğini söyledi.

Devam

Hadise, küvette poz verdi

Toplumsal medya paylaşımlarıyla daima gündem olan Hadise, son pozunu küvette verdi.

Devam

TİP’ten aday olan Mehmet Aslantuğ’a eşi Arzum Onan’dan dayanak geldi

Oyuncu Arzum Onan, Türkiye Emekçi Partisi’nden milletvekili aday adayı olan 27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ’a dayanak çıktı.

Devam