Karamollaoğlu’ndan Erbakan’ın Millet İttifakı’na yönelik kelamlarına cevap: Çamur atmak haddine değil, resmen saçmalıyor

Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, ‘sol, komünist, sosyalist, ateist’ fraksiyonların bir ortaya geldiğini ileri sürdüğü Millet İttifakı’na PKK ve FETÖ’nün dayanak verdiğini sav eden Yine Refah Partisi önderi Erbakan’a zehir zemberek sözlerle reaksiyon gösterdi. Karamollaoğlu, “Fatih’in bir deneyimi yok. Çamur atmak haddine değil, terbiyesini kuşanması lazım. Resmen saçmalıyor. Bu cahilliktir yahut bile bile cahilliktir” sözlerini kullandı.

Devam

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükselmesini öngören kanun teklifi, Plan ve Bütçe Komitesi’nden kabul edildi

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükselmesi ile Ramazan ve Kurban Bayramları’ndaki emekli ikramiyesini 2 bin TL öngören kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Kurulu’nda kabul edildi. Muştuyu geçtiğimiz günlerde ortak yayında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Güzel bir müjde vereyim. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 olacak. 5 bin 500 lira olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz” sözlerini kullanmıştı.

Devam

Fransa ve İsrail’in akabinde Almanya da karıştı! Ülkedeki son 31 yılın en büyük grevi ulaşımı felç etti

Fransa ve İsrail’deki ıslahat paketlerine karşı yapılan protestoların akabinde Almanya’da da son 31 yılın en büyük ulaşım grevi başladı. Grev nedeniyle uçak, tren ve otobüs seferlerinin büyük kısmı durma noktasına geldi. 7 eyalette sabah saatlerinde yaşanan büyük trafik sıkışıklıkları Alman polisi tarafından rapor edildi.

Devam

Hataylı esnaf çöken dükkanının enkazına Türk bayraklarını çıkarmak için döndü

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki sarsıntılarda Hatay’ın Antakya ilçesindeki kırtasiye dükkanı yıkılan Mehmet Aydın, dükkanında bulunan Türk bayraklarını enkazdan çıkardı.

Devam

Amasya’da 77 yaşında rölyef yapmayı öğrendi

Merzifon ilçesinde yaşayan 77 yaşındaki Bahar Bolat, “Öğrenmenin yaşı yoktur” diyerek başladığı kursta öğrendiği rölyef tekniğiyle üç boyutlu tablolar yapıyor.

Devam

“Öğrenmenin yaşı yoktur” diyerek 77’sinde rölyef yapmaya başladı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşayan 77 yaşındaki Bahar Bolat, “Öğrenmenin yaşı yoktur” diyerek başladığı kursta öğrendiği rölyef tekniğiyle üç boyutlu tablolar yapıyor.

Devam

Bakan Varank: Sarsıntı bölgesinde teşebbüsçü bayanlara 300 bin liraya kadar dayanak vereceğiz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, üretim yapan bayanlara alım garantisi verdiklerini, konteyner kentlerde, çadır kentlerdeki bayanlara kalkınma ajansları üzerinden ulaşacaklarını belirtti.

Devam

Babasını erkek arkadaşıyla plan yapıp öldüren Ayşegül: Sandalyeyi tülbentle tuttum

Muğla’da geçen yıl iple tavana asılı cesedi bulunan babası Samet Bulut’u, erkek arkadaşı Mehmet Karadağ ile plan yapıp öldürdüğü ortaya çıkan Ayşegül Bulut’un savcılıktaki sözü ortaya çıktı. Bulut sözünde, “Babam bana cinsel istismarda bulunuyordu. Mehmet öldürmeyi teklif etti. Babamı intihar etmiş üzere gösterebileceğimizi söyledi. Parmak izlerimin çıkmaması için sandalyeyi tülbentle tutarak götürdüm. Babam sol tarafının üzerine düşmüş ve baygın haldeydi.” dedi.

Devam

Antakya’da enkaz altından milyonluk dokumacılık eserlerini kurtarıyor

Hatay’ın Antakya ilçesinde yıkılan 4 katlı dükkanının enkazından sağlam kalan eserleri çıkarmaya çalışıyor.

Devam

Star Wars Jedi: Survivor için heyecanlandıran fragman!

EA, Star Wars Jedi: Survivor ile ilgili oyuncuları bir oldukça heyecanlandıracak yeni bir fragman yayınlandı.

Devam