Sivasspor ve Kasımpaşa’nın bu hafta maçı yok mu, neden yok, maçları iptal mi? Muhteşem Lig 27. hafta Kasımpaşa ve Sivasspor’un maçları neden oynanmadı?

Muhteşem Lig’in 27. haftası 1 Nisan Cumartesi günü başlıyor. Bu hafta olağanda Hatayspor-Sivasspor ve Gaziantep FK-Kasımpaşa maçları olacaktı. Ancak maçlar TFF’nin yaptığı açıklamaya nazaran oynanmayacak. Pekala, Sivasspor ve Kasımpaşa’nın bu hafta maçı yok mu, neden yok, maçları iptal mi? Üstün Lig 27. hafta Kasımpaşa ve Sivasspor’un maçları neden oynanmadı? İşte ayrıntılar…

Devam

Altay Bayındır: Her maç çok değerli

Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır, Beşiktaş maçı öncesinde, “Her hafta olduğu üzere çok kıymetli bir maça çıkacağız Taraftarlarımızın da bize maçın sonuna kadar dayanak vermelerini istiyoruz” dedi.

Devam

UEFA, yumruk olayının akabinde Sivasspor’a cezayı kesti! F.Bahçe ve Trabzon’a da fatura çıktı

UEFA, Fiorentina maçında alana girip rakip futbolcuya yumruk atan taraftar sebebiyle Sivasspor’a bir sonraki Avrupa maçında seyircisiz oynama cezası verdi. Fenerbahçe ve Trabzonspor’un cezaları da açıklandı.

Devam

Ulusal orta bitti mi, ulusal maçlar bitti mi 2023? Ulusal maç sonrası ligler ne vakit başlayacak? Muhteşem lig ne vakit başlıyor, 27. hafta maçları ne vakit?

A Ulusal Futbol Kadromuz EURO 2024 elemelerindeki 2 maçın akabinde ulusal orta bitti mi, ligler yine başlayacak mı merak edildi. Pekala, Ulusal orta bitti mi, ulusal maçlar bitti mi 2023? Ulusal maç sonrası ligler ne vakit başlayacak? İşte ayrıntılar…

Devam

Çağlar Söyüncü: Bizim Ronaldo’muz yahut Messi’miz yok

2024 Avrupa Şampiyonası D Kümesi ikinci maçında A Ulusal Grubumuz, Hırvatistan’a 2-0 mağlup oldu. Maçın akabinde konuşan Çağlar Söyüncü, “Ronaldo’muz Messi’miz yok. Biz birlikte daha güçlü oluyoruz.” dedi.

Devam

Çağlar Söyüncü’den yenilginin akabinde ilgili değişik yorum: Bizim Messi ya da Ronaldo’muz yok

A Ulusal Futbol Ekibi’nin kaptanlarından Çağlar Söyüncü, 2-0’lık Hırvatistan mağlubiyetinin akabinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çağlar, “Bizim Messi a da Ronaldo’muz yok. Biz birlikte daha güçlüyüz. Ben arkadaşlarıma inanıyorum” dedi.

Devam

Son Dakika: A Ulusal Futbol Kadromuz, Hırvatistan’a 2-0’lık skorla kaybetti

Son dakika: EURO 2024 Elemeleri D Kümesi ikinci maçında Bursa’da Hırvatistan’ı konuk eden A Ulusal Futbol Ekibimiz, alandan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Hırvatların iki golü de Kovacic’ten geldi. Kümeye başkan başlayan Ay-Yıldızlılar, üçüncü sıraya geriledi.

Devam

Türkiye – Hırvatistan maç özeti izle, maç özeti yayınlandı mı? 28 Mart Türkiye – Hırvatistan maçının gollerini izle! Maç özeti nereden izlenir?

Türkiye – Hırvatistan maçının bitiminin akabinde futbol severler maç özeti nereden izlenir merak ediyor. Türkiye – Hırvatistan maçının özetini ve gollerini izlemek isteyenler, Türkiye – Hırvatistan maç özeti izle, maç özeti yayınlandı mı? 28 Mart Türkiye – Hırvatistan maçının gollerini izle! Maç özeti nereden izlenir? araştırması yapıyor. Pekala, Türkiye – Hırvatistan maç özeti nereden izlenir? İşte ayrıntılar…

Devam

Son Dakika: Hırvatistan karşısındaki A Ulusal Futbol Grubumuzun birinci 11’i belirli oldu

Son dakika: A Ulusal Ekibimizin birinci 11’i: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih, Çağlar, Ferdi, Salih Özcan, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal.

Devam

Harika Lig’i unutturdular! 1. Lig’deki 3 müsabakada tam 16 gol atıldı

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında bugün oynanan 3 maçta 16 gol atıldı. Önder Samsunspor deplasmanda Boluspor’u 5-1, Altınordu konutunda Denizlispor’u 5-2, Pendikspor da Keçiörengücü’nü taraftarı önünde 2-1’lik skorla mağlup etti.

Devam