Erzincan’da kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime orta verildi

Erzincan’da kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime orta verildi Tatil haberini alan çocuklar poşetle kayarak keyif yaptı Ağır kar yağışı münasebetiyle Erzincan’da taşımalı eğitime 1 gün periyodik orta verildi.

Devam

İngiltere Hükümdarı III. Charles, birinci yurt dışı ziyaretine çıktı

İngiltere Hükümdarı III. Charles birinci yurt dışı ziyareti kapsamında eşi Kraliçe Camilla ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve eşi Elke Büdenbender’in davetlisi olarak Almanya’ya geldi.

Devam

Gökyüzünde beş gezegen tıpkı hizaya geldi

Jüpiter, Merkür, Venüs, Uranüs ve Mars, 25-30 Mart tarihlerinde gökyüzünde hizalanacak. Bu olayın bir sonraki gerçekleşme tarihi ise 2040.

Devam

Esnaf daha güç emekli olmaktan şikayetçi

Esnaf, çalışanlara nazaran daha çok çalışarak emekli olmak zorunda. Esnaf 9 bin iş gününü doldurunca erkekler 60, bayanlar ise 58 yaşında emekli olmaktan ve emekli aylıklarını emekçilere oranla daha düşük maaş almaktan ötürü şikayetlerini lisana getiriyor.

Devam

Bakan Akar: Zelzele sonrası 60 bin civarında Suriyeli istekli olarak ülkesine döndü

Kahramanmaraş merkezli iki sarsıntının büyük yıkım yaşattığı Hatay’daki faaliyetlerine devam eden Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Deprem sonrası yakınlarını, meskenini kaybeden 60 bin civarında Suriyeli, istekli olarak ülkesine döndü” diye konuştu.

Devam

HASTALIĞI YÜZÜNDEN KONUŞAMAYAN SİBEL: ZELZELE ANINDA ÇOCUKLARIMA ‘BURADAYIM’ DİYEMEDİM

İskenderun’da yaşayan 29 yaşındaki 2 çocuk annesi Sibel Dağ, 5 ay evvel beyin kanaması geçirdi.

Devam

Rönesans Rezidans’ın enkazında kızı ve torunu kayboldu

Antakya’da yıkılan Rönesans Rezidans’ın bahçe katında yaşayan öğretmen Biray Beşerikli ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den, zelzele gününden beri haber alınamıyor.

Devam

Abdülkerim Bardakçı’dan Ulusal Ekip açıklaması: Neden takımdan çıkarıldım?

Galatasaray’ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz günlerde baş ağrısı nedeniyle A Ulusal Kadro takımından çıkarılmıştı. Bahisle ilgili konuşan Bardakçı, “Maça 10 gün kala baş ağrısından ötürü bir oyuncu ulusal kadro kampından çıkarılabilir mi? En büyük maksadım ulusal ekipte oynamak. Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım.” dedi.

Devam

Dünya çeşidi yapan Fransız çift Türkiye’ye hayran kaldı

Van’dan Fransa’ya kadar bisiklet sürecek olan Fransız çift, Türk beşerinin kendilerini yemeğe, çaya ve uyumaya davet ettiğini söyledi.

Devam

Zelzelenin 47. gününde enkaz kaldırılırken keçisi sağ çıktı, heyecanla kendini iş makinesinin önüne attı

Kahramanmaraş’ın 3 katlı binanın enkazının kaldırma çalışmaları sırasında öldüğü sanılan ‘Kınalı’ isimli keçi sağ çıktı. Keçilerinin enkazdan sağ çıkmasının mucize olduğunu söyleyen Sezer Tündükozan, “Depremin 47’nci gününde konutumuzun enkazını kaldırıyorlardı. Operatörün betonu kaldırmasıyla birlikte keçi ayaklandı. Gözlerimize inanamadık şaşırdık, o anda kendimizi heyecanla kepçemizin önüne attık durdurmak için. Keçiyi aldık, operatör de şaşırdı” dedi.

Devam