İlkay Gündoğan’ın menajerinden kontrat açıklaması

İlkay Gündoğan’ın menajeri İlhan Gündoğan, “Şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşmadık. İlkay’ın gelecek dönem hangi kulübün formasını giyeceği şimdi aşikâr olmamıştır” açıklamasını yaptı.

Devam

Özer Hurmacı kimdir? Özer Hurmacı kaç yaşında, nereli? Özer Hurmacı hangi ekipte?

Futbola orta verdikten 1 yıl 8 ay sonra yine alanlara dönen ve Bursaspor forması giyen Özer Hurmacı, yeşil-beyazlı grubun başına getirildi. Bunun üzerine ise arama motorlarında Özer Hurmacı’nın hayatı araştırıldı. Pekala, Özer Hurmacı kimdir? Özer Hurmacı kaç yaşında, nereli? Özer Hurmacı hangi kadroda?

Devam

Balıkçılar vatandaşı uyarıyor: Balık yemek için son bir ay

Balıkçılar, balık yemek isteyen vatandaşları, son bir ayı güzel değerlenmeleri doğrultusunda uyardı. Yasakların bitmesi ile birlikte olta balıkçılığı devam edecek ancak balıkçılara nazaran, az tutulan balıkların fiyatı da artacak.

Devam

Gomis gidiyor mu? Gomis Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Muhteşem Lig’de önder Galatasaray’ın golcülerinden Bafetimbi Gomis, bavulunu topluyor. Fransız golcünün yeni dönemde Suudi Arabistan’da forma giymesi bekleniyor. Gomis gidiyor mu? Gomis Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Devam

Bafetimbi Gomis, Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanıyor! Ronaldo’nun yanına gidebilir

Galatasaray’da mukavelesi dönem sonuda bitecek olan Bafetimbi Gomis’e Suudi Arabistan’dan transfer teklifleri geliyor. Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr ile de ismi anılan tecrübeli golcünün, yeni dönemde sarı-kırmızılı gruptan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Devam

Bogdanovic, Atlanta Hawks’la kontrat uzattı

NBA gruplarından Atlanta Hawks, Bogdan Bogdanovic’in mukavelesini yeniledi.

Devam

Mergim Berisha, Almanya Ulusal Ekibi’ne çağrıldı

Fenerbahçe’nin Augsburg’a kiraladığı golcü futbolcu Mergim Berisha, Almanya A Ulusal Futbol Ekibi’nin aday takımına davet edildi.

Devam

Denver Nuggets, play-off’lara kalmayı garantiledi

NBA’de Denver Nuggets, Detroit Pistons’ı 119-100’lük skorla geçerek play-off’a kalmayı başardı.

Devam

Trabzonspor, golcülerinden yana mutsuz

Süper Lig’de 38 puanla 6. sırada yer alan ve şampiyonluk yarışında lider Galatasaray’ın 19 puan gerisine düşen Trabzonspor, sezon başında kadrosuna kattığı forvetlerden beklediği verimi alamayarak hayal kırıklığı yaşadı.

Devam

Zonguldaklı balıkçıların yüzü palamutla güldü

Karadeniz’de balıkçıların göz bebeği olan hamsi, bu yıl gelişimini tamamlamadığı için ağlara istenildiği miktarda takılamadı.

Devam