Araç sahiplerine berbat haber! Akaryakıta gece yarısı 80 kuruş artırım geldi

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, akaryakıt ve motorin fiyatları da indirim ve artırım haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Memleketler arası akaryakıt fiyatlarındaki artış pompaya yansırken, bugünden itibaren geçerli olmak üzere akaryakıtın litresine 80 kuruş artırım geldi. Fiyat artışıyla birlikte İstanbul’da akaryakıtın litre fiyatı ortalama 21 lira 36 kuruşa çıkarken, Ankara ve İzmir’de ise 21 lira 73 kuruşa yükseldi.

Devam

Bu gece yarısından itibaren akaryakıta 81 kuruş indirim gelmesi bekleniyor

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, akaryakıt ve motorin fiyatları da indirim ve artırım haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren akaryakıta 81 kuruş indirim gelmesi beklenirken, fiyat düşüşüyle birlikte İstanbul’da akaryakıtın litresi 19 lira 79 kuruştan, Ankara’da ise 20 lira 13 kuruştan satılacak.

Devam

28 Mart Salı günü prestijiyle akaryakıta 81 kuruş indirim gelmesi bekleniyor

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, akaryakıt ve motorin fiyatları da indirim ve artırım haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 28 Mart Salı gününden itibaren akaryakıta 81 kuruş indirim gelmesi beklenirken, fiyat düşüşüyle birlikte İstanbul’da akaryakıtın litresi 19 lira 79 kuruştan, Ankara’da ise 20 lira 13 kuruştan satılacak.

Devam

Akıllı telefonlar zamlanacak: İşlemci fiyatları yükseliyor

İşlemci pazarının yüzde 95’ini elinde bulunduran ARM, fiyatlara artırım yapacak. Bu da akıllı telefon pazarında fiyatların artacağı manasına geliyor.

Devam

Araç sahipleri dikkat! Motorine artırım geldi

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir üst hareket etmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 81 kuruş artırım geldi. Fiyat değişikliğinin akabinde motorinin litresi İstanbul’da 20 lira 50 kuruşa, Ankara’da 20 lira 91 kuruşa, İzmir’de ise 20 lira 98 kuruşa çıktı.

Devam

Bu gece yarısından itibaren motorine 81 kuruş artırım gelmesi bekleniyor

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, akaryakıt ve motorin fiyatları da indirim ve artırım haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 81 kuruş artırım gelmesi beklenirken, fiyat artışıyla birlikte İstanbul’da motorinin litre fiyatı 20 lira 42 kuruştan satılacak.

Devam

Türkiye 56 ülke ortasında konut fiyatlarının en fazla arttığı ülke oldu

Türkiye, dünyada 56 ülke ortasında konut fiyat artışında birinci sırada yer aldı.

Devam

Yumurta fiyatlarına zam geldi: Tanesi 3 liraya yükseldi

Ocak ayında marketlerde adedi 1,75-2 lira olan yumurtanın fiyatı Mart ortasında 3 liraya yükseldi. Konuya ilişkin Ensonhaber’e konuşan Yumurta Üreticileri Merkez Birliği (YUM-BİR) Başkanı İbrahim Afyon, bazı işletmelerin yumurtanın satış fiyatını 4-5 TL’ye kadar çıkardığını söyledi.

Devam

Konut fiyat endeksi ocakta yüzde 6,9 yükseldi

Merkez Bankası, ocak ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı.

Devam

Satış fiyatı açıklanan yerli otomobil Togg T10X, Almanya’nın gündeminde

Alman yayın kuruluşları, elektrikli aracın özelliklerine ve satış fiyatına dikkati çekti. Aracın, 2024’ün sonlarında Batı Avrupa pazarına girmesinin beklendiği ifade edildi.

Devam