Hırvat Yıldız Luka Modric’ten Türk taraftarlara teşekkür

Hırvatistan Ulusal Kadrosu’nun kaptanı olan yıldız futbolcu Luka Modric, Türkiye maçının akabinde Türk taraftarlara teşekkür etti.

Devam

Anelka’dan Denizli’de kaçan şampiyonlukla ilgili itiraf! Daum’un yaptıkları ortaya çıktı

Bir devir Fenerbahçe forması giyen efsane futbolcu Nicolas Anelka, Türkiye’deki günlerine dair açıklamalarda bulundu. Taraftarların şampiyonluğun kaybedildiği Denizli maçında yedek bırakılmasını hala sorguladığı Anelka, Daum’un bu tercihiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Devam

Türkiye’den Macaristan’a ‘TANAP’ dayanağı

Macaristanlı mevkidaşı Novak ile ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu an prestijiyle TANAP’tan Macaristan’a doğalgaz verilmesi konusunda Azerbaycan ile her türlü takviyeye vermeye hazırız” tabirlerini kullandı.

Devam

Adaylık için imza toplayamayan Perinçek’e Cumhur İttifakı da istemedi

Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplayamayan Vatan Partisi Genel Lideri Doğu Perinçek’in cumhur ittifakına katılma talebi de reddedildi. Perinçek, “22 Mart’ta yaptığımız görüşmede, sayın Cumhurbaşkanımıza cumhur ittifakına katılma talebimizi arz ettim. 24 Mart günü Vatan Partisi’yle birlikte seçime girmeyeceklerini bize bildirdiler” dedi.

Devam

Galatasaray’dan TFF’ye teklif: Türki cumhuriyetler yabancı sayılmasın

Galatasaray’ın Azerbaycan’ın Karabağ FK grubuyla yaptığı hazırlık maçının akabinde yepisyeni bir projeyle TFF’nin kapısını çalacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılılar Türki cumhuriyetlerin yabancı sayılmamasını önerecek.

Devam

Devlet Bahçeli’den, seçimlere AK Parti listelerinden girecek HÜDA PAR’la ilgili birinci yorum

HÜDA PAR’ın 14 Mayıs seçimlerine AK Parti listelerinden gireceğini açıklaması sonrasında ne diyeceği merak konusu olan MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, sessizliğini bozdu. Bahçeli, “Hür Dava Partisi’nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve irtibatı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da söz edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne vakit çökertildiği malumdur.” dedi.

Devam

Dünya çeşidi yapan Fransız çift Türkiye’ye hayran kaldı

Van’dan Fransa’ya kadar bisiklet sürecek olan Fransız çift, Türk beşerinin kendilerini yemeğe, çaya ve uyumaya davet ettiğini söyledi.

Devam

Hangi cumhurbaşkanı adayı kaç imza aldı! Son 3 gün

Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmak için 100 bin imzaya gereksinimi olan 11 ismin son imza durumu yayınlandı.

Devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’nin Kılıçdaroğlu’nu desteklemesini eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Koltuk uğruna bölücü örgütün uzantılarının kapılarında nöbet tutulması yahut Edirne’nin kapısında nöbet tutması sizleri karamsarlığa sürüklemesin. Türkiye, bu oyunu bozacak iradeye sahip” dedi.

Devam

TFF, Ulusal Takımlar’daki yeni hocaları açıkladı! Sabri Sarıoğlu resmen vazifede

TFF, U21 Ulusal Ekibi’nin başına Levent Sürme’nin getirildiğini açıkladı. Orhan Şam ve Sabri Sarıoğlu ise U19’da teknik yönetici Ali Az Başkan’ın yardımcılıklarını yapacak.

Devam