Sevilay Yılman: Muharrem İnce çok prensipsiz

Ensonhaber’e konuşan gazeteci Sevilay Yılman, Yavuz Ağıralioğlu’nın Âlâ Parti’den ayrılışı ve Muharrem İnce’yle Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün yaptığı görüşmeyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Devam

Memleket Partisi kurucu üyesi Eşber Atila partisinden istifa etti: Kılıçdaroğlu’nu takviye vermek ödev haline gelmiştir

Yüksek Seçim Konseyi’nin Cumhurbaşkanı kesin aday listesini açıklamasının akabinde, Memleket Partisi kurucu ve parti meclisi üyesi Eşber Atila partisinden istifa etti. Atila, Twitter hesabından “Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takviye vermek; tek adam devrini bitirmek, saray rejimini sonlandırmak isteyen herkesin ödevi haline gelmiştir. Bu yüzden kurucusu ve Parti Meclisi Üyesi olduğum Memleket Partisi’nden istifa ediyorum” dedi.

Devam

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 30 Mart 2023’deki değerli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en değerli haberler. Enflasyon haberleri, 6’lı masa haberleri, Cumhurbaşkanı adayları haberleri, NATO haberleri, Üstün Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, artırım haberleri, spor haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 30 Mart 2023 Perşembe gelişmelerini Haberler.com’dan takip edebilirsiniz.

Devam

Erdoğan’ın adaylığına 3 parti itiraz etmişti! Milyonların gözü YSK’nın bugün yapacağı açıklamada

Türkiye’nin gözü Yüksek Seçim Heyeti’nin saat 17.00’de yapacağı açıklamaya çevrildi. UYGUN Parti, DEVA Partisi ve Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına yaptığı itirazları kıymetlendirecek olan YSK’nın kararını duyurmasının akabinde kesin listeler Resmi Gazete’de yayımlanacak.

Devam

Kulisleri sarsan bomba argüman: Muharrem İnce, bu akşam CHP ile anlaştığını açıklayacak

Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce, muhalefetten gelen davetlere karşın adaylıktan çekilmeme konusundaki kararlılığını sürdürürken, Ankara kulislerine düşen son sav büyük ses getirdi. İnce’nin CHP’nin kendisine teklif edeceği Ulusal Eğitim Bakanlığı ve 3 milletvekilliği teklifine sıcak baktığı ve bu akşam saatlerinde CHP ile anlaştığını resmen duyuracağı öne sürüldü.

Devam

İstifanın perde arkası! Ağıralioğlu, genel lider yardımcılığı talebi kabul görmeyince istifa kararı almış

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini açıklayan DÜZGÜN Partili Yavuz Ağıralioğlu, dün akşam partisinden istifa etti. Ağıralioğlu’nun süreçte yaptığı açıklamalar kamuoyunda gündem olurken, DÜZGÜN Partili ismin istifasının perde gerisi da netleşmeye başladı. Ağıralioğlu’nun Meral Akşener’den genel lider yardımcılığı talep ettiği, kabul edilmeyince kameraların önüne çıkıp istifa açıklamasında bulunduğu öne sürüldü.

Devam

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 29 Mart 2023’deki değerli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en değerli haberler. Enflasyon haberleri, 6’lı masa haberleri, Cumhurbaşkanı adayları haberleri, NATO haberleri, Üstün Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, artırım haberleri, spor haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 29 Mart 2023 Çarşamba gelişmelerini Haberler.com’dan takip edebilirsiniz.

Devam

Destici dakikalar evvel eline geçen anketin sonucunu paylaştı: Cumhur İttifakı yüzde 50 bandında

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Büyük Birlik Partisi Genel Lideri Mustafa Destici tepe sonrası yaptığı açıklamada 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere ait şimdiki bir anket sonucu paylaştı. Cumhur İttifakı’nın seçimi birinci cinste kazanacağını söz eden Destici, 1 saat evvel ellerine geçen son anket sonucuna nazaran ittifakın oyunun yüzde 50 civarında olduğunu söyledi.

Devam

“Cumhur İttifakı’nda kriz” savlarına AK Parti’den cevap: Devlet Bey’in ortaya koyduğu tutum da bizim tutumumuz da birebir

MHP önderi Bahçeli’nin seçimlerde AK Parti ile ortak liste yapılacağı tezlerini yalanlaması sonrası, kulislerde “Cumhur İttifakı’nda kriz var” argümanı ortaya atıldı. Bahisle ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Lider Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “HÜDAPAR bizim listemizden girecek, kalan başka 3 parti kendi listesinden girme hazırlığı yapıyor. Devlet Bey’in ortaya koyduğu hal da bizim aktardığımız tutumun aynısıdır” dedi.

Devam

Hem belediye başkanlığından hem de AK Parti’den istifa eden Rasim Arı, GÜZEL Parti saflarına geçti

AK Parti’den belediye lideri seçilip kısa mühlet sonra istifa eden eski Nevşehir Belediye Lideri Rasim Arı, GÜZEL Parti’ye katıldı. GÜZEL Parti küme toplantısında kürsüye çıkan Arı, “En yiğit beşerler yolsuzluk yapmayanlardır” dedi.

Devam