Birinci defa oruç tutan 500 çocuk birlikte iftar açtı, ortaya çok hoş manzaralar çıktı

Tuzla’nın 17 mahallesinde birinci defa oruç tutan 8-14 yaş ortasındaki 500 çocuk, birlikte iftar açtı. Belediye Lideri Şadi Yazıcı’nın da katıldığı iftar programında ortaya renkli imgeler çıktı.

Devam

Adıyamanlı depremzede çocukların tebessümü, güçlü günlerde umut veriyor

Kahramanmaraş merkezli sarsıntılardan etkilenen kentte, çadır ve konteyner kentlerde yaşayan çocukların etrafa saçtığı tebessümler acıyı hafifletiyor.

Devam

Hatay’da depremzede çocuklar, ponylerle buluşturuldu

Türkiye Jokey Kulübü, Kahramanmaraş merkezli sarsıntılardan etkilenen vilayetlerdeki çadır kentleri gezerek, pony cinsi atlarla çocuklara yönelik aktiflik düzenliyor.

Devam

Arda Turan depremzede çocuklarla maç yaptı

Dünya futbolunun tanınan isimlerinden eski milli futbolcumuz Arda Turan, Marmaris’te depremzede çocuklarla birlikte futbol oynadı.

Devam

Kahramanmaraş’ta enkazda gördüğü boşluk sayesinde kendisini ve alesini kurtardı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde evi çöken 40 yaşındaki Alaattin Maraşlı, eşi ve iki çocuğunu dört katlı binanın enkazından gördüğü boşluğa tırmanarak kurtarmayı başardı.

Devam

Gökhan Zan’ın çağrısına Zenit destek verdi

Yaşanan deprem faciasında memleketi Hatay’da olan ve ilk günden bu yana bölgeye destek çağrısı yapan milli oyuncu Gökhan Zan’a Rus ekibi Zenit’ten destek geldi.

Devam

Kars’ta 4 çocuk annesi İngilizce öğretmeni olmak için YKS’ye hazırlanıyor

Kars’ta köy işlerinden geri kalan zamanında izlediği videolardan İngilizce öğrenen Tuğba İşbeceren, hayalini gerçekleştirmek için ders çalışıyor.

Devam

Cedi Osman’dan depremzede çocuklar için yardım çağrısı

Kariyerine NBA’de devam eden ve UNICEF iyi niyet elçisi olan Cedi Osman, Türkiye’deki depremzede çocuklar için yardım çağrısı yaptı.

Devam

Gönüllü ressam depremzede çocukların dünyasını renklendiriyor

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Adıyaman’a İzmir’den gelen ressam Nur Aydın Evrensel, çocuklarla resim yapıyor.

Devam

Antakyalı depremzedeler 6 Şubat’ı anlattı: Her yerden ‘bizi kurtarın’ sesleri geliyordu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Bitlis’e yerleşen Antakyalı 10 kişilik aile, 7.7 büyüklüğündeki ilk depremde neler olduğunu anlattı. Felaketi bir kez daha hatırlayan aile, şimdi yeni bir hayat kurabilmek için çabalıyor.

Devam